Dagen er her, og vi har tatt over nytt lokale. Det har kommet mange spørsmål gjennom de siste ukene og her i dette innlegget skal jeg prøve å svare noen av spørsmålene.

Når åpner lokalet?

Vi har ikke bestemt når lokalet åpner for spilling enda. Vi håper det skjer så fort som mulig og helst iløpet av første dagene av Juni. Dette vil vi informere om på sosiale medier. Seneste dato det åpner er 10. Juni, da er det åpningsfest.

Hvor er lokalet?

På Bryne i Storgata 32.

Når er det åpningsfest og hva skjer da?

Det blir åpningsfest 10. Juni.
Alle planer er ikke lagt for festen enda, men vi skal ivertfall ha en fest på kvelden, og vi håper å a kake og åpent hus på dagen. Amiricon vår AOS RTT vil også bli avholdt denne dagen. Håper mest mulig folk kommer innom og ser 🙂

Hva koster det å være medlem?

Det koster 250kroner i måneden for medlemskap, 300 for familie og 100kr for de under 18 år.

Kan jeg som medlem ta med venner/bekjente?

For prøvespilling på lokalet så kan du ta med folk 1 gang gratis. Det er skjema i lokalet der navn på vedkommende må fylles inn, samt vi setter pris på melding i messenger gruppa så vi har informasjon om det. Skal de komme og spille/male mer må de enten betale for hver gang, eller bli medlemmer.

Er det snakk om å ta med ikke spillende/malende venner/bekjente så kan du ta de med gratis, men husk dette er lokale for betalende medlemmer og ikke en møteplass for vennegjenger som ikke er betalende. Det er heller ingen fest lokale for ikke betalende medlemmer

Hva koster det å spille/male om jeg ikke er medlem?

Vi har ikke fastsatt prisen for det enda. Mer info om det kommer.

Kan jeg komme å spille/male selv om jeg ikke er medlem?

For prøvespilling på lokalet så kan du ta med folk 1 gang gratis. Det er skjema i lokalet der navn på vedkommende må fylles inn, samt vi setter pris på melding i messenger gruppa så vi har informasjon om det. Skal de komme og spille/male mer må de enten betale for hver gang, eller bli medlemmer.

Må alle i en familie betale medlemskap?

Du kan kjøpe familie medlemskap for 300kr. (Med familie mener vi 1 husstand)

Når er lokalet åpent?

Det vil bli tilgang for vaksne (18+) døgnet rundt. De som er under 18 år må avtale med andre medlemmer, og kan kun komme når andre er tilstede.

Jeg ønsker å delta på turnering, men er ikke medlem.

Flott, det syns vi er kjempe kjekt. Det koster litt mer, men du er hjertelig velkommen.

Hvordan kommer jeg i kontakt med de som driver lokalet?

Da kan du kontakte oss på facebook (norsehammer) eller på mail (info@norsehammer.no) så tar en i styret kontakt.

Selger dere drikke/mat osv i lokalet?

Ja, vi selger en del vare i lokalet, og setter stor pris på om det tilbudet benyttes. Dere er også tillatt å ta med mat, men ansvarlige for rydding av medbrakt mat. Medbrakt drikke er ikke låv om det ikke er avtalt.

Kan jeg bruke/male/spille med 3D printede figurer?

Vi ønsker altid att folk bruker orginale figurer. Dette for å støtte de lokale butikkene, og for att vi skal kunne se hva du spiller med. Hva du spiller/maler med på lokalet utenom turneringer er helt opp til deg. Men kommer du på turnering med 3D printede figurer og motstandar ikke klart å tydelig forstår hva det er, så må du sette figurene til side å får ikke spille med dem.

Kommer du med 3D printet figurer som er grafisk støtende så vil disse bli fjernet umiddelbart og plassert i en ostepose of shame.

Kan jeg lagre figurene mine der?

Du kan leie en hylle for en månedspris, hvor du kan lagre figurene dine.

Categories: Klubblokale

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *